03 серпня, 2010

Ікра кабачкова


Інгредієнти: 3 кг кабачків (невеликих, з великих обов'язково вирізати насіння),
2 кг помідорів,
1 кг моркви,
1 кг цибулі,
2 столові ложки солі,
4 столові ложки цукру,
2 столові ложки  9% оцту,
перець на смак,
1 склянка олії (250 г)
Приготування: Цибулю  порізати дрібними кубиками і підсмажити на олії до золотистого кольору, потім додати терту моркву, протушкувати. Кабачки потерти на терці або пропустити через м'ясорубку, злегка відтиснути сік, додати до цибулі і моркви. Помідори пропустити через м'ясорубку і додати до суміші. Добре перемішати і додати сіль, цукор, оцет, перець. Тушкувати 40 хвилин. Гарячу суміш викласти у півлітрові банки і стерилізувати  35 хвилин. Закатати.
Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...