Випічка:
Французька кухня
Овочеві страви
- ванільний кекс "Наталя"
- вишневий кекс
- пиріг "Гості на порозі"
- медівник "Ведмедик клишоногий"
- Яблучний пиріг
- Яблучий пиріг "Польський"
- Багет (une baguette)
- Пляцок з румбарбару (ревеню)
- Мамин сирник
- Коржики на амонії
- Коржики пісочні з маком
- Пряне імбирне печиво
- Коржики з какао
- Тістечка пісочні з корицею
- Тістечка пісочні
- Пампухи
- Французькі миколайчики
Хліб
М'ясні страви:- запечене м'ясо
- Курячі котлетки
- лазанья "Болоньєз" (Lasagnes à la bolognaise)
- Фаршировані помідори
(Tomates farcies)
Французька кухня
- Соус "Бешамель" (sauce Béchamel)
- Соус майонез з лимоном (Saus mayonnaise au citron)
- лазанья "Болоньєз" (Lasagnes à la bolognaise)
- продовження лазаньї
- рататуй (Ratatouille)
- Цвітна капуста по старо-ренськи (Chou-fleure rennais à l'ancienne)
- Фаршировані помідори (Tomates farcies)
- Запечена картопля (gratin dauphinois)
- Багет (une baguette)
- Флан з кабачків-цукіні/ Флан из кабачков цуккини
- Французькі миколайчики
Овочеві страви
- Цвітна капуста тушкована в сметані
- Цвітна капуста по старо-ренськи (Chou-fleure rennais à l'ancienne)
- Рататуй (Ratatouille)
- Запечена картопля (gratin dauphinois)
- Флан з кабачків-цукіні/ Флан из кабачков цуккини
- Деруни
- Печена картопля
Риба
Напої